lauantai 3. kesäkuuta 2017

Toukokuu 2017

Kylmin toukokuu kautta aikojen ...
Nyt ollaan jo kesäkuussa!
Hyvää viikonvaihdetta!

21 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, on ollut uskomattoman kylmä kevät ja kesän alku. Siksi tuntuu suorastaan ihmeelliseltä, että kaikki kukkii niinkin runsaasti, kuin mitä kuvistasikin näkyy.
  Teille onkin tulossa mahtava potager. Luin tässä samalla aiempia postauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan voi olla tyytyväinen tähänkin edistymiseen. Potager-kasvimaalla on itämistä tapahtunut ja saapa nähdä, miten sen kanssa onnistutaan.

   Poista
 2. Oi että miten ihania kukkioita sinulla on ja tuo ihana linnun pesä poikineen suloinen
  Mikä ruusu sinulla kun noin kovasti jo kukkii, on kaunis Hyvää helluntata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti jo jotakin kukintaa löytyy ja rastaan poikaset jo hyppäsivät pois pesästä. Emot ruokkivat niitä pitkin heinikkoa. Ruusut ovat valkoisia äitienpäiväruusuja, jotka värjöttelevät terassilla. Nyt vaikuttaa tulevan kevätsade.

   Poista
 3. Kauniista kukkivista kasveistasi ei kevään ja alkukesän kylmyyttä onneksi ainakaan huomaa. Meillä mittari näytti varhain aamulla + kahta astetta. Nyt onneksi paistaa aurinko ja mittarikin näyttää jo ihan eri lukemia.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vastaavasti aamu neljältä -2 tässä talon seinällä, joten alakasvimaalla on ollut kylmempää - ilmankos perunantaimet aavistuksen mustuivat harson alla. Aurinkoisia kelejä ja väliin kesässadetta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi, ainakin tunnelmat alkavat olla jo kesäisiä!

   Poista
 5. Upealtahan siellä jo näyttää! :)
  Ovatko nuo kauniit saniaiset kotkansiipiä? Minä koetan niitä joskus hankkia. Täällä viihtyvät hyvin luonnonvaraiset saniaiset, ne ovat ehkä hiirenportaita.
  Kesäistä uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet perennat ovat viime talven jäljiltä ihan hyvässä kunnossa ja kukkivat. Isot saniaiset ovat juuri niitä kotkansiipiä vanhan puutarhan peruja. Siellä täällä on meilläkin niitä hiirenportaita. Kiitos ja antoisaa viikkoa!

   Poista
 6. Paras kuva noista pikkuisista nokista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku nokkia tuli seurattua ja jossakin heinikossa emo niitä ruokkii - tai ainakin yksi on hengissä...

   Poista
 7. Kiva kuva linnuista suut auki. Meillä on tehnyt rastas pesän keskeneräisen terassin kattopalkkien päälle. Onneksi saavat lapsensa maailmalle ennenkuin työt jatkuu siellä. Ikkunasta on myös hyvät näkymät syöttöpuuhista. Kyllä sinulla on ihanat äitienpäivän ruusut. Valkoinen on ruusuissa minun lempivärini. Se koristi aikoinaan myös hääkimpussani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ruusu on niin yksinkertaisen kaunis - toivon aina niitä valkoisia ruusuja. Nyt sain myös toisen hieman punertavan - sekin on kaunis. Minulla oli aikoinaan kieloja hääkimpussa - Kielon päivänä...

   Poista
 8. Onpa kylmyydestä ollut kuitenkin se ilo, että sipulikukkien kukinta on kestänyt kauan ... se taitaa ollakin ainoa ilo?! Upeita kukkijoita pihallasi ja paljon!

  Voi miten pieniä nälkäisiä suita odottaa ruokaa pesässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nälkäiset pikkuiset lensivät jo pois, emot syöttelevät niitä heinikossa. Niin se kesä etenee!

   Poista
 9. Beautiful photos!!! Greetings from Montreal, Canada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Linda! You are wellcome to follow us! This summer is just starting here in Finland. We have got our first warm days, let´s hope more!

   Poista
 10. Kauniita kuvia ja suloiset lintuvauvat! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista