tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kukkaloistoa Riikassa


Via Baltica kuljettaa ihmis- ja tavaramassoja Latvian Riikaan. Riika on valmistautunut juhlimaan 100-vuotisjuhlia kansanmusiikilla ja -tansseilla. Laulu- ja tanssiryhmät täyttävät pääkatuja ja siltoja.  Musiikki kaikaa kaupungin keskustassa. Puistot ja torit on koristeltu runsailla kukkaistutuksilla. 

20 kuvaa kertoo kaupungin keskustan julkisten alueiden istutuksista, joissa on paljon kesäkukkia ja myös perennoja. Kivet, vesiaiheet ja patsaat ovat tärkeässä roolissa kokonaisuuden vaikutelmissa.

Jos omassa kukkapenkissä on vielä mustia aukkoja, voi näistä napata vihjeitä niiden täyttämiseen. Mukana oli vain puhelimen kamera, joten kuvat ovat sitä tasoa. Siispä nopeasti selaamaan!
Nyt on hyvä istuttaa lisää kukkia - eilen satoi reilut 20 millimetriä!

12 kommenttia:

 1. Olipa siellä todella paljon kukintaa, varmasti kukkien tuoksukin hurmasi! Onneksi vettä on satanut, ei kaatamalla vaan lempeästi. Meilläkin sade alkoi eilen iltapäivällä ja hissuksiin jatkui läpi yön. Onneksi ukkosia ei ole tullut!

  VastaaPoista
 2. Huikeita kuvia ja paljon kauniita väriyhdistelmiä. Tuollaisista matkoista saa varmasti paljon ideoita omaankin puutarhaan. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania kuvia ja niin upeaa kukintaa♥ Kivoja tuollaiset reissut! Tänään täällä näyttäisi paistavan aurinko ja hyvä niin, kun olisi pikkuisen pihapuuhia odottamassa:) Mukavaa viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 4. Onpa siellä panostettu julkisiin istutuksiin. Todella kaunista!

  VastaaPoista
 5. On siellä ihanaa kukkaloistoa.kauniita kuvia !

  VastaaPoista
 6. Jopas on paljon kaunista katseltavaa, ovat tosiaan panostaneet viheralueisiin!

  VastaaPoista
 7. Kauniit istutukset. Tuo värinokkonen taitaa olla tämänkesän hittikasvi!

  VastaaPoista
 8. Riikassa todella on satsattu kaupungin istutuksiin. Kauniit kuvat.

  VastaaPoista