torstai 10. joulukuuta 2015

Kuusi kurkistusta puutarhaan

10.12.2015

 Monessa blogissa on toteutettu haaste kuusi kuvaa kesästä. Niitä on ollut ihanaa katsella ja ihmetellä, mitä kaikkea voikaan suomalaisessa puutarhassa tapahtua kesän kuluessa. Monissa postauksissa on kerrottu myös laajemmin kesän tapahtumista ja se on ollut myös kiinnostavaa.Koska pimeä joulukuu innostaa kurkistelemaan viime kesän kuvia, päätin myös kaivaa esiin kuusi kuvaa kesäisestä puutarhasta. Valitsin pääasiassa sellaisia kuvia, joissa on enemmän kuin yhtä kasvia eli jonkinlaisia näkymiä puutarhan eri kulmista.  


 ...takapihan tulppaaneja toukokuussa...

 ... purppuraomenapuu kukassa...

 ...akileijat heinäkuussa...

 ... silta vihreyden keskellä...

 ... tähtijasmike ja pikkusydän lomittain...

 ... daalia ja kehäkukat täydessä kukassa, kosmoskukat aloittamassa kukintaa...

Kyllä kesällä on ihanaa ja onneksi se on taas tulossa, kunhan vähän jaksamme odottaa!

Hyvää ja tunnelmallista loppuviikkoa kesäkuvia katsellen!8 kommenttia:

 1. Tämä onkin ihana postaus, voi palata hetkeksi kesään muistoihin. Kaunnita kukkia oletkin valinnut tänne. Nyvää joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, sinne kesämuistoihin saa taas kurkistaa. Kiitos ja leppoisaa viikon loppua!

   Poista
 2. Tämä on kiva haaste. Olet valinnut kivoja kuvia kesästä. Kesäkuvia on nyt mukava katsella kun ulkona on niin pimeää ja synkkää. Kiva on tuo silta. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä tuntuu jo olevan niin haikean kaukana takana päin! Kohta voi suunnata katseen kevääseen, mutta ensin leppoisaa joulun odotusta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi, meidän puutarhassa on tavallisia vanhoja perennoja ja kesäkukkia, mutta nekin näyttävät näin joulukuun pimeydestä katsottuna ylellisiltä!

   Poista
 4. Kaunista. Tuo silta on sitten suloinen. Kyllä luonto on ihmeellinen ei voi muuta sanoa. Ja siihen kuuluu kyllä puutarhatkin vaikka me ihmiset tehdään vähän sen eteenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silta on vaarin luomus, riukuja metsästä ja materiaalin mukaan kehitelty rakennelma. Se on ollut yllättävän kestävä ilman mitään käsittelyä. Luonnonmukaista!

   Poista