lauantai 22. heinäkuuta 2017

Kellojen kilinää

Nyt on sinisten kellojen aikaa:

Karpaattien kelloja...
...  myös valkoisina ...


...  kurjenkelloja ...


... harakankelloja ...... peurankelloja ...... ja kissankellot ja vuohenkellot ja ukonkellot ...

20 kommenttia:

 1. Kaunista kellojen kukintaa. Minulla karpaattienkello kukkii myös parhaillaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus täynnä suloisia kelloja. <3
  Täällä peurankellot kukkivat melko hyvin ja kissankelloalueeni on laajentunut. Sille vain pitäisi hankkia/tehdä kauniimpi aita, jotta voisi kuvia ottaa. Aita (verkko) taitaa olla välttämätön, muuten jänis (tai rusakko) syö kaiken matalaksi.
  Kuvissasi taitaa pilkistää myös söpöä Oxalista. Ne ovat suosikkejani.
  Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissankellot ovat juuri ongelmallisia. Meidän kissankellot on sade hakannut heinien sekaan, joten kuvista ei tulisi kauniita. Tummaa onnen apilaa meillä tupsahtaa sieltä täältä - se on tullut salamatkustajana jossain vaiheessa. Keväällä ihan odottelen, ilmestyykö sitä vielä.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Oikeassa on vaari; ei noita henno yli ajaa. Luonnonkukat ei tunnu olevan moksiskaan viileistä ilmoista. Heinäkuu on tosiaan kellojen aikaa. Meilläkin ukon- ja peurankellot parhaassa kukassa. Josta tuli mieleen, että missäs karpaattienkellot meillä viivyttelevät? Pitäisi jo kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ukonkello taas on hukassa ... sen kai pitäisi jo kukkia, mutta onko pupu herkutellut sillä? No ehkä alku taas löytyy jostakin!

   Poista
 4. Kauniita on kellokukat. Eilen tultiin matonlaittopuuhista kottiin, niin älyttiin mehässä matkanvarrella Kurjenkellokasvusto. Se on levinny isolle alalle ja uamulla männessä jo joku keräs siitä kimppuu. Jiätiin pohtimaan mistä se on siihen levinny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjen kellojen siemenet levisivät viime vuonna tosi hyvin, meilläkin on heinikossa niitä rusaasti. Tosin keräilen kypsiä siemeniä ja heittelen niitä sinne tänne, mutta ei niitä aina nouse.

   Poista
 5. Kauniita kellokukkia. Minulla on myös karpaattien kelloa sekä sinisenä että valkoisena; tykkään siitä kovasti. Peuran kello on meiltä noin vaan hävinnyt. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että aina näitä häviää silloin tällöin. Meiltä hävisi ukonkello, viime kesänä nähtiin viimeksi. Karpaattien kellot ovat vain uskollisia. Hyvää alkuviikkoa!

   Poista
 6. Ihania, ihania, ihania! Kaunista kellojen kilinää siellä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, todella nautitaan nyt näistä sinikelloista!

   Poista
 7. Kauniita kello kukkasia. Mukavaa pyhäpäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa on tämä kellokukkien aika ja nyt ne ovat onnistuneet tänä kesänä. Hyvää alkuviikkoa!

   Poista
 8. Rrrakastan kellokukkia :) Kissankelloa ja harakankelloa olen kovasti yrittänyt saada viihtymään meillä, mutta vuohenkellosta ja varsankellosta yritän päästä eroon - tai ainakin yritän rajata niiden valtaamia alueita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marietta, juuri noin monella arrrrällä! Vuohenkelloa minäkin rajaan ja kiskon pois välillä reippaastikin, mutta taas sitä nousee!

   Poista
 9. Upeaa kellokukkien kukintaa puutarhassasi!

  VastaaPoista
 10. Ihanat Kellokukat. Minulla on sinulle haaste blogissani käyppä kurkkaamassa.

  VastaaPoista